Rubriky
Móda a krása

YVES ROCHER: Sérum proti lámání vlasů

Sérum proti lámání vlasů

serum-proti-lamani-vlasu
Zdroj obrázku: https://www.yves-rocher.cz/serum_proti_lamani_vlasu

Máte problémy s enormním vypadáváním vlasů? Při pohledu na hřeben je vám k pláči a nevíte, jak problém vyřešit? Naštěstí na našem trhu nejen s kosmetickým zbožím je spousta pomocníků, kteří nám mohou pomoci. Dnes vám přinášíme tip na produkt od Yves Rocher, jenž si můžete zakoupit.

Jak již nadpis tohoto článku prozrazuje, jedná se o sérum proti lámání vlasů. Produkt obsahuje jojobový olej a bio karité. Nutno podotknout, že výtažky jsou z více než 94 % přírodního původu. Na flakonu je uvedena informace o tom, že produkt je určen pro všechny typy vlasů.

Co vše produkt podporuje?

Sérum pomáhá zpevnit a chránit vlasy před lámáním. To vše dokáže díky intenzivní výživě vlasových vláken. Pokud nejsou vaše vlasy dostatečně vyživovány zevnitř, musí přijít na pomoc nějaký přípravek, jenž vlasům pomůže. Správné vyživení vlasového vlákna je důležité pro to, aby se vlasy přestaly lámat, nebyly vysušené a působily zdravým dojmem. Právě výše uvedená složka, kterou je jojobový olej, má obnovující, blahodárné a vyživující schopnosti, které pomohou zabránit vypadávání vlasů v důsledku jejich lámavosti.

Vlastní zkušenost

Musím říci, že na moje suché a málo se mastící vlasy zafungovalo sérum velmi dobře. Kromě toho musím konstatovat, že po jeho aplikaci se mi vlasy lépe upravovaly a rozčesávaly. Je jasné, že jsem na sobě nepoznala pozitivní účinky hned po prvním dnu používání, ale stačilo pár dní a najednou byl pohled na podlahu v koupelně a hřeben mnohem veselejší. Nemohla jsem tomu uvěřit. Tento produkt si tedy našel v mé toaletní taštičce své neodmyslitelné místo a už si to bez něj nedokážu představit.

Co se týče vlastní aplikace séra, bylo to jednoduché. Produkt se dá nanést jak do suchých, tak i do mokrých vlasů. Promnete a necháte chvíli působit a učešete. Aby všechny vyživující látky mohly na vlasy působit, sérum se neoplachuje. Možná si budete říkat, že vlasy vypadají po aplikaci mastně nebo mokře. Není tomu tak, aplikované množství se během chvíle vsákne do vlasu.

Co mě na značce Yves Rocher nejvíce těší, je ten fakt, že se značka snaží být ekologickou. Tudíž své produkty balí do obalů vyrobených z recyklovaného a recyklovatelného plastu, používá tedy obnovitelné zdroje. Dalším plusem je i přírodní původ látek používaných pro výrobu produktů. Své výrobky netestují na zvířatech. Ceny jednotlivých produktů jsou přiměřené kvalitě. Z těchto důvodů velmi ráda nakupuji buď v kamenných obchodech, nebo na internetových stránkách značky.

Pokud vás produkt zaujal, rádi byste získali více informací a případně byste si jej chtěli pořídit, navštivte webové stránky společnosti Yves Rocher. Pokud si značku zamilujete stejně jako já, doporučím vám se zaregistrovat do klubu, budete tak moci využívat různých slev a akcí.

 

Autor: Iwik

Jsem vášnivá čtenářka, která se ráda s ostatními čtenáři dělí o své zážitky s knihami na svých stránkách Iwíkova knihovna. Tyto stránky jsou paralelní a najdete na nich recenze produktů z ostatních oblastí, které mě zaujaly.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *