Rubriky
zdraví a výživa

Artyčokový nealkoholický aperitiv

Artyčokový nealkoholický aperitiv

Máte problémy se zažíváním? Nebo naopak máte chuť své tělo trošku detoxikovat? Máme pro vás tip na produkt od Nahrinu, jenž můžete pořídit u společnosti JUST CS spol. s r. o.
Jak již nadpis tohoto článku prozrazuje, jedná se o nealkoholický artyčokový aperitiv. Výrobek obsahuje extrakt z artyčoku zeleninového, fenyklu obecného a máty peprné. Příchuť je lehce nahořklá.

Co vše produkt podporuje?
Pokud máte problémy s trávením, případně funkcí střev či jater, tento přípravek vám je pomůže napravit. Můžete jej však užívat i ve chvíli, kdy potřebujete svůj organismus pročistit.
Na co mají jednotlivé bylinky blahodárný vliv?
V nápoji jsou obsaženy tři bylinky a každá z nich působí na něco jiného. Pokud bojujete se svou váhou, platným pomocníkem v boji vám bude artyčok. Ten také velice blahodárně působí na krevní lipidy. V případě, že trpíte často nadýmáním, pomůže vám máta peprná. Všechny tři bylinky jako celek podporují detoxikaci organismu, protože podporují vylučování moči, zároveň však dokáží udržet v normě imunitní systém.
(zdroj)
Příběh uživatele:
Na jaře jsem začala mít problémy s trávením, jež vyústily v bolestivý zánět slinivky břišní. Toto onemocnění vyžaduje pevné dodržování diety, ale zároveň i jistou morálku. Když jsem se o onemocnění zmínila přátelům, byl mi doporučen právě artyčokový nealkoholický aperitiv. Ze začátku jsem nechtěla moc věřit tomu, že by mi mohl pomoci, avšak teď mohu z vlastní zkušenosti říci, že pomáhá. S nemocí válčím již téměř čtvrt roku a díky pevnému dodržování diety a pravidelnému užívání kouzelného nápoje se mi krevní testy zlepšily a stále zlepšují. Musím říci, že se s jeho pomocí cítím mnohem lépe a mohu ho vřele doporučit.
Pokud vás produkt zaujal, rádi byste získali více informací a případně byste si jej rádi pořídili, navštivte stránky společnosti JUST CS spol. s r. o.
 

Uložit

Uložit

 

Autor: Iwik

Jsem vášnivá čtenářka, která se ráda s ostatními čtenáři dělí o své zážitky s knihami na svých stránkách Iwíkova knihovna. Tyto stránky jsou paralelní a najdete na nich recenze produktů z ostatních oblastí, které mě zaujaly.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *