Rubriky
copywriting úvod

Seznámení s Iwíkovou reklamkou

Vážení čtenáři,

rozhodla jsem se, že své pole působnosti trošku rozšířím. Jelikož jsem se nedávno stala copywriterkou, napadlo mě, že bych mohla jedny ze svých stránek věnovat právě tematice reklamy a propagace. Třeba zde časem objevíte články, které Vás nadchnou, zaujmou a třeba i inspirují.
Co vše zde postupem času najdete?
Rozhodla jsem se zabývat různými oblastmi. Pro každou z nich bude prostřednictvím štítku utvořena speciální lišta tak, aby se zvýšila přehlednost. A jaké že to budou položky? Časem se budou objevovat články z oblasti auto-moto, hobby, příroda a zvířata, bydlení, kultura, reality, cestování, móda a krása, služby, ekologie, sport, erotika, počítače a internet, strojírenství a technika, finance, podnikání a marketing, zdraví a výživa, hry, potraviny, ale také třeba zpravodajství.

Jakou formu budou články mít?
Objevit se zde mohou obecné texty, tiskové zprávy, ale také třeba překladatelské služby (český jazyk x německý jazyk), obchodní texty, popisky, PR články, newslettery a popřípadě i poradnu v různých oblastech.
Pokud byste měli zájem o sepsání článku a jeho propagaci prostřednictvím této stránky, určitě neváhejte a ozvěte se :).
 

Autor: Iwik

Jsem vášnivá čtenářka, která se ráda s ostatními čtenáři dělí o své zážitky s knihami na svých stránkách Iwíkova knihovna. Tyto stránky jsou paralelní a najdete na nich recenze produktů z ostatních oblastí, které mě zaujaly.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *